Categorieën

 • Aanbiedingen
 • Bloemen
 • Boeddha
 • Deurposters
 • Dieren
 • Doorkijkjes
 • * Maak je doorkijkje
 • Eigen foto (in doorkijk)
 • Geveltjes
 • Landschappen
 • Panorama
 • Watervallen
 • Wintertuin & kerstdorp
 • FOTO-LAMELLEN
 • BEVESTIGING
 • TuinTips

Uitleg over onze tuinposters

Uitgekeken op je tuin? Is die lelijke muur of sombere hoek een doorn in je oog? Geen zin in een woekerende klimop die je steeds weer moet snoeien? Of wil je niet langer naar een blinde muur kijken vanuit de raam? Op zoek naar een betaalbaar en onderhoudsvrij uitzicht met luxe uitstraling?
Dan is een schuttingposter of tuinposter voor jou de oplossing!

Gratis voorbeeld
Nieuwsgierig hoe je tuinmuur of schutting er uit ziet met een echte schuttingposter op maat? 
Mail een foto van je huidige tuin en wij sturen een gratis voorbeeld van het nieuwe uitzicht!

Tuinposter online uitzoeken en bestellen
De tuinposters zijn in categorie per onderwerp (bloemen, boeddhadierendoorkijkjes, landschappen,  geveltjespanoramaspeeltuin, of tuinposter van eigen foto geplaatst om snel en gericht te kunnen zoeken naar de mooiste poster voor op jouw schutting. De categorieën staan in de linkerkolom. Je kunt ook trefwoorden invoeren onderaan in de linkerbalk, zoals spaans, frans, enz. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie schuttingposter voor jouw tuin!

Afbeeldingen
Wij werken met grote fotobestanden en ook onze supergrote posters (tot 5x30 meter!) worden haarscherp geprint.

Uniek en persoonlijk
Je kunt een eigen doorkijkje eenvoudig samenstellen door 2 foto's bij elkaar te zoeken. Wat is nu unieker dan je mooiste vakantiefoto in een echt doorkijkje?

Sterke kwaliteit
Onze tuinposters zijn van een zeer stevige kwaliteit zeildoek, kleurecht en onderhoudsvrij. Vuil kan eenvoudig met water en een doek verwijderd worden.

Afwerking naar keuze gratis
De standaardafwerking (omzomen, tunnels, ringen, combinatie tunnels en ringen) is gratis. Ook de uitvoering met tunnels, ringen en combinatie tunnels en ringen wordt standaard omgezoomd zodat de ringen niet kunnen uitscheuren. Het doek tussen de ringen blijft daardoor altijd mooi strak en gaat niet golven of omkrullen. Andere afwerkingen (oa. schuin afgesneden, rond) zijn ook mogelijk. Kijk hiervoor bij onze klantenservice.

Eenvoudige bevestiging
Je bevestigt de schuttingposter eenvoudig zelf en in een handomdraai kun je genieten van het verbluffende resultaat. Enkel tegen de schutting schroeven en je hebt een goedkope, snelle en onderhoudsvrije verandering van de tuin.
Wil je een ophangsysteem? Kijk dan bij onze bevestigingsmaterialen.
Of heb je zelf een idee? Wij denken graag mee!
Klik hier voor onze instructievideo voor het maken van de houten lijst

Fotopanelen
Een haarscherpe foto direct op de schutting kitten? Kijk bij onze fotopanelen. Alle afbeeldingen op de site zijn hiervoor geschikt. En natuurlijk ook je eigen foto.

Persoonlijk advies en showroom
Wij staan graag telefonisch en persoonlijk voor je klaar op werkdagen van 09.00-21.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur.
Maak een afspraak voor een kijkje in onze showroom of bel met je vraag naar 0416-530562.
Voor meer informatie kun je kijken bij onze klantenservice.
Ringen
De simpelste en goedkoopste manier om je tuinposter te bevestigen. Met een schroef en carosseriering monteer je de poster direct op muur of schutting.
Ringen en elastieken
Je kunt kiezen uit haak-elastieken en trapeze-elastiek.
Tunnels
Aan de boven- en onderkant wordt een open tunnel van 8 cm gemaakt. Je kunt hier zelf een (houten) lat of buis inschuiven en de poster ophangen.
Tunnels en ringen
Het is mogelijk om bij de afwerking met tunnels, aan de zijkanten een paar ringen te laten plaatsen. Hierdoor blijft de poster zelfs bij windkracht 12 keurig op zijn plaats. Geef dit aan bij de opmerkingen bij bestellen.
Trekveren
Door de trekveren onderaan de poster te bevestigen met een schroefoogje, kun je de poster strak trekken. 
Houten omlijsting
Wil je de ringen wegwerken achter een houten lijst? Bekijk onze instructievideo! Bij de doe-het-zelf zaak kun je alle materialen behalve de spanveren kopen. Die hebben wij voor je op voorraad.
Aluminium ophangsysteem (bestellen) 
Speciaal voor de tunnels hebben we een compleet ophangsysteem ontwikkeld bestaande uit 2 aluminium buizen met spansysteem. De trekveren zorgen dat je poster keurig strak blijft hangen. 
Aluminium frame
Je poster in een rond buizenframe geeft je tuin weer een totaal andere uitstraling. Een rond buizenframe koop je bij een kluswinkel. Het exclusieve hoekige triaflex-frame kun je bij ons bestellen (vanaf lengte 170 cm: ophalen).
 
Om houten frame gespannen (zelf of door ons)
Je kunt de poster spannen om een houten frame (zoals bij canvasdoeken voor binnen). Gebruik hiervoor vocht- en waterbestendig tuinhout, zodat de poster niet krom trekt. 
Wisselframe met RVS spanveren NIEUW (bestellen)
Aluminium frame. Eenvoudig te monteren tegen muur of schutting. Elke lengte leverbaar met verzending. Doek hangt 4 cm van de muur, zonder beugels.
Laat je poster dubbelzijdig printen!